Miracle&Harmony Videótár - ahol megvalósíthatod önmagad otthonod kényelméből, a világ bármelyik pontjáról!

Üdvözöllek a Diamond Heartbeat Videótárában!

Ez egy hatalmas mérföldkő Számomra, hiszen már nem csak személyesen tudod megtapasztalni a Diamond Heartbeat-módszert, hanem online is, egy videótár formájában.

Több hét tervezést és sok-sok munkaórát öltünk ebbe a projektbe; azért, hogy a lehető legjobb élményt és a legjobb anyagokat kaphasd meg.


Egy olyan videótárat hoztunk létre neked, ami egyedi, a gyakorlatok nem sablonra épülnek.

Az itt megtalálható tartalmak lehetővé teszik, hogy elérd a céljaidat, egyensúlyba kerülj önmagaddal és ami által olyan életstílust teremthess meg magadnak, amelyet mindig szerettél volna.

Miért ezt a videótárat válaszd? Mit adok Neked?

Rengeteg videótár fedezhető fel az interneten magyar és angol nyelven is, legyen az Facebook csoport vagy éppen YouTube. Biztos vagyok benne, hogy ezekben lelhetsz neked tetsző értékeket.

De gondoltál már arra, mi lenne, ha mindent megtalálhatnál egy helyen? A Diamond Heartbeatnél több féle mozgásformát vehetsz igénybe: a teljes testedzést, a nyújtást és az én egyedi táncstílusomat, a Miracle Dance-t. De ennél még tovább megyek! A testi egészség mellett a lelki egészséget is támogatom, ezért kerültek bele a videótárba meditációs, csakraharmonizálós és pozitív teremtős anyagok is.

Úgy vélem, a teljes egészséghez a lélek, az elme és a test egészségére is szükség van.


A Miracle&Harmony Videótár ezt mind megadja neked. 

Miracle Dance

Saját táncműfajom, amelyben hiphop, latin, jazz, girly, art, musical, show tánc alapok váltakoznak. Egyedi koreográfiákat készítek, amelyek mind az én szellemi munkám eredményei.

Ha szeretnéd a legszebb módon kifejezni önmagad, megélni a benned lévő Igazi Nőt és a szabadságot, akkor válaszd a tánc gyönyörű és színes világát velem.

Meditáció

Lelked egészsége abban rejlik, hogy napról napra tudatosabbá és erősebbé válsz. Képes vagy befelé fordulni, megismerni és megtalálni Önmagadat a csendben.

Ha szeretnél ellazulni, megnyugodni, elcsendesíteni az elmédet, és ezáltal könnyebben rálátni a megoldásokra, akkor válaszd a vezetett meditációimat.

Teljes testedzés

Saját testsúlyos és könnyű kis súlyzókkal történő változatos edzésprogram nőknek. Fogyni, formásodni, szinten tartani vágyóknak.

Ha készen állsz tenni a testi egészségedért, akkor elvezetlek ezen a csodálatos úton az önbizalommal teli, mosolygós, egészséges és fitt énedhez.

Csakraharmonizálás és pozitív teremtés

A harmonikus, tiszta energia áramlás elengedhetetlen a testi és lelki egészségedhez. Előzd meg a problémákat, segítsd a gyógyulásodat a testedben és lelkedben.

Ha szeretnél pozitívan teremteni az életedben, pozitivabb életminőségben jelen lenni, a hétköznapi nehézségeket könnyedebben és gyorsabban megoldani, akkor válaszd az erőt, ezt az lehetőséget.


Nyújtás

A nyújtás fontos része az edzéseknek és a fizikai terheléseknek. Pozitívan járul hozzá testünk legjobb állapotának fenntartásához. Adj meg testednek mindent, amire szüksége van. Lazulj el, relaxálj, válj rugalmasabbá és könnyedebbé, válaszd ezt az utat hozzá.


Mindegyik szolgáltatás teljesebbé teszi az életedet. A lényeg, hogy szeresd, amit csinálsz, találd meg benne önmagad.

 Kevesebb, mint 1 havi tandíj áráért éred el 30 napig korlátlanul, bárhonnan és bármikor a folyamatosan bővülő videótárat!
11.000 Ft