Rólunk

2018-ban alapítottam meg a tánc, fitness spirituális központomat Budapesten a 11. kerületben, amely egy valóra vált gyermekkori álmom.

A neve Diamond Heartbeat Dance & Fitness, Spiritual Healing Academy, ami engem, a módszeremet, stílusomat, szemléletemet tükröz.

Diamond, mint érték, amiből ma már kevés van.

Heartbeat, mint a lüktető élet és zenei ütem. Dance & Fitness ötvözi a táncstílusok sokszínűséget, illetve a fitness edzéseket. Spiritual Healing Academy pedig azt mutatja, hogy mennyire nagy hangsúlyt fektetek a testi egészség mellett a lelki egészségre is, hiszen egyensúlyban csak önmagunkkal harmóniában lehetünk.

Szerettem volna létrehozni egy olyan központot, ahol a saját tudásomat adhatom át a saját módszereim szerint.

Mindenkit szívesen látok képességtől függetlenül.

Egy kényszertől, stressztől mentes közegben, ahol vidáman kikapcsolódhatunk egy elfogadó, megbecsülő közösségben. Nem egy szabályokkal és elvárásokkal teli szemlélet képviselek, hanem azt, hogy öröm és szeretet vegyen körül mindenkit, aki bekerül hozzánk. Alakformáló és személyi edzéseimen, illetve spirituális és életmód foglalkozásaimon is ezt az elvet követem.

Helyszíneink

 Igényes, szép környezetben találhatóak, ahová szívesen jössz majd.

Ha számodra messze vagyunk, akkor lehetőséged van online is csatlakozni!
Változatos, egyedi lehetőségek várnak az online térben.

Oktatóink 


Noémi

Frissen diplomázott táncművész, tánctanár és alkotó vagyok. Felsőfokú tanulmányaimat a Máltai Egyetem Tánc Tanulmányok szakán végeztem. A tánc gyerekkorom óta az életem része, de 15 évesen döntöttem el hogy hivatásszerűen szeretném művelni. A Budapest Tánciskolában kezdtem, majd a BailArt Táncstúdióban szereztem kortárs,- modern táncos képesítést. Ezután egy évig a Gangaray Artistic Program tagja voltam az egyetem előtt. Az elmúlt években számos darabban szerepeltem belföldi és külföldi alkotókkal és én magam is alkottam saját tánc darabokat. Habár széleskörű képzést kaptam, és a legtöbb műfajban jártas vagyok, inkább a modern technikák állnak közel hozzám, és emellett szeretem bevonni az improvizációt és különböző kreatív alkotási folyamatokat is. Óráimon törekszem arra hogy ne csak a tudásomat adjam át, hanem a tánc iránt érzett szenvedélyemet is. Fontos számomra a tánc közben átélt öröm, ugyanakkor a biztonságos mozgás gyakorlás is, ennek szenteltem az egyetemi kutatásomat is. Hiszek abban hogy a tánc mindenkié, és kellő kitartással és szorgalommal bármi elérhető.