Rólunk

2018-ban alapítottam meg a tánc, fitness spirituális központomat Budapesten a 11. kerületben, amely egy valóra vált gyermekkori álmom.

A neve Diamond Heartbeat Dance & Fitness, Spiritual Healing Academy, ami engem, a módszeremet, stílusomat, szemléletemet tükröz.

Diamond, mint érték, amiből ma már kevés van.

Heartbeat, mint a lüktető élet és zenei ütem. Dance & Fitness ötvözi a táncstílusok sokszínűséget, illetve a fitness edzéseket. Spiritual Healing Academy pedig azt mutatja, hogy mennyire nagy hangsúlyt fektetek a testi egészség mellett a lelki egészségre is, hiszen egyensúlyban csak önmagunkkal harmóniában lehetünk.

Szerettem volna létrehozni egy olyan központot, ahol a saját tudásomat adhatom át a saját módszereim szerint.

Mindenkit szívesen látok képességtől függetlenül.

Egy kényszertől, stressztől mentes közegben, ahol vidáman kikapcsolódhatunk egy elfogadó, megbecsülő közösségben. Nem egy szabályokkal és elvárásokkal teli szemlélet képviselek, hanem azt, hogy öröm és szeretet vegyen körül mindenkit, aki bekerül hozzánk. Alakformáló és személyi edzéseimen, illetve spirituális és életmód foglalkozásaimon is ezt az elvet követem.

Helyszíneink

 Igényes, szép környezetben találhatóak, ahová szívesen jössz majd.

Ha számodra messze vagyunk, akkor lehetőséged van online is csatlakozni!
Változatos, egyedi lehetőségek várnak az online térben.

Oktatóink 


Szimi

Kicsi voltam még, de anyukámék már akkor rájöttek hogy a tánc az, ami megfelelő mozgás lenne nekem.
Hiszen pelenkás korom óta nem tudok megülni egy helyben ha zenét hallok. A tánc volt mindig is a mindenem, így tudom a legjobban kifejezni magam és imádtam versenyezni is. Csodás helyezéseket értünk el csapatban is és egyéniben is. Jó pár eredményes verseny van a hátam mögött. Mindig is az volt az álmom hogy a tánc oktatása legyen a munkám,el sem tudom képzelni magam más pályán. Az a célom hogy megmutassam az embereknek hogy a mozgás lehet öröm, mégis hasznos, és ami a legfontosabb hogy a tánccal nagyon sok mindent ki tudunk fejezni!