Rólunk

2018-ban alapítottam meg a tánc, fitness spirituális központomat Budapesten a 11. kerületben, amely egy valóra vált gyermekkori álmom.

A neve Diamond Heartbeat Dance & Fitness, Spiritual Healing Academy, ami engem, a módszeremet, stílusomat, szemléletemet tükröz.

Diamond, mint érték, amiből ma már kevés van.

Heartbeat, mint a lüktető élet és zenei ütem. Dance & Fitness ötvözi a táncstílusok sokszínűséget, illetve a fitness edzéseket. Spiritual Healing Academy pedig azt mutatja, hogy mennyire nagy hangsúlyt fektetek a testi egészség mellett a lelki egészségre is, hiszen egyensúlyban csak önmagunkkal harmóniában lehetünk.

Szerettem volna létrehozni egy olyan központot, ahol a saját tudásomat adhatom át a saját módszereim szerint.

Mindenkit szívesen látok képességtől függetlenül.

Egy kényszertől, stressztől mentes közegben, ahol vidáman kikapcsolódhatunk egy elfogadó, megbecsülő közösségben. Nem egy szabályokkal és elvárásokkal teli szemlélet képviselek, hanem azt, hogy öröm és szeretet vegyen körül mindenkit, aki bekerül hozzánk. Alakformáló és személyi edzéseimen, illetve spirituális és életmód foglalkozásaimon is ezt az elvet követem.

Helyszíneink

 Igényes, szép környezetben találhatóak, ahová szívesen jössz majd.

Ha számodra messze vagyunk, akkor lehetőséged van online is csatlakozni!
Változatos, egyedi lehetőségek várnak az online térben.

Oktatóink 


Julia

Egy félig olasz, félig magyar táncművész és tánctanár vagyok. Emellett harmadéves hallgató a Magyar Táncművészeti Egyetemen táncos és próbavezető esti képzés alapszakán, modern tánc specializáciòn, ahol júliusban át is veszem a diplomámat. A mozgás gyermekkorom óta az életem része, versenyszerűen ritmikus gimnasztikáztam öt éven keresztül, később pedig a Madách Művészeti Tánciskolában folytattam a táncos fejlesztésemet, ezután a Kézér Ballée táncegyesületbe nevelkedtem ki professzionális táncossá. A legtöbb tánc stílusban jártas vagyok, balettől egészen a szteppig minden műfajban lett tapasztalatom tanulmányaim során de a kortárs, modern és jazz tánc műfajokban találtam meg magam a leginkább. A tanulás mellett alkalmi darabokban/projektekben is részt veszek táncművészként. Mindemellett modern/kortárs és jazz táncot tanítok műkorcsolyázóknak a Vasas Egyesületnél a válogatott csapatnak és a kiscsoportosoknak egyaránt és sok magánórát tartok a táncolni vágyóknak. Amikor időm engedi, tánc modellként is dolgozom. Célom, hogy magas szintű táncművészetet tudjak átadni a gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt, hogy világszerte megszerettessem a táncot és bebizonyítsam, hogy mindenki képes táncolni.