Szenvedélyem és hivatásom a tánc, az edzés, az egészség és a lelki szabadság

Mit kaphatsz ha velem táncolsz?

Egészséget & Életet

Az órákon nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy a tánctermen kívül hagyhasd a valóságot, és ott csak a jókedv, a tanulás és a motiváció legyen a középpontban, valamint a saját magadra való koncentrálás.

A felnőtt óráimon például fontos számomra, hogy megélhesd a nőiségedet, hogy így önbizalmat szerezhess és merd felvállalni önmagadat mindenki előtt. Ezért a nőies és elegáns koreográfiák kerülnek az előtérbe. Természetesen fontos elem az erősítés és a nyújtás is, hiszen ezek segítségével leszel kifinomult és feszesebb. Így biztosan elérheted a vágyott elegáns mozgáskoordinációt.

Az elegancia mellett az általános fittséggel is foglalkozom, hogy a mindennapokra közösen javítsuk az egészségedet. Szakemberként felügyelem, miként végzed a gyakorlatokat, és azokat akár többször is bemutatom, ha szükség van rá.

Lehetőség van még tánccal átszőtt aerobik órákat, aktív erősítő órákat, illetve köredzéseket is választani. Itt kisebb fitness eszközök segítségével edzük meg az összes izomcsoportodat. A módszer a rendszeres gyakorlással és kitartó munkával jó közérzetet, egy fittebb és egészségesebb érzetet fog adni, nem beszélve a pozitív énképről.


Edzés csak neked, ahol te vagy a központban

Mint személyi edző segíthetek neked, a konkrét céljaid elérésében; akár a fogyásban, versenyre felkészülésben, izomtömeg növelésben, illetve az általános fittség és egészség fenntartásában.
A célok ebben az esetben gyorsabban elérhetőek, hiszen a saját állapotodnak és céljaidnak megfelelően kapod a terhelést. A végeredmény pedig egy egészséges, önbizalommal teli újjászületés lesz.

Az egészség a táplálkozásnál kezdődik.

Mint életmóddal és táplálkozással foglalkozó szakember egy olyan tanácsadást nyújtok neked, ahol átbeszéljük a céljaidat, legyen az teljes életmódváltás vagy az egészséges életmód megőrzése.

Teljesen személyre szabott tanácsokat kapsz az egyéni állapotodnak megfelelően, akkor, ha változtatni szeretnél, bizonytalannak érzed magad és szükséged van segítségre. 

Az igazi egészség a lelkünkben van.

Mint ThetaHealing konzulens, azt gondolom, hogy a testi egészség a lélek legmélyéről érkezik meg igazán. Ha az ember lelkében rend van, akkor biztosan egészséges is. A lélek betegíti meg a testet, amin bizony a gyógyszerek nem segítenek. Elmagyarázom, megtanítom mindazt, ami a felszín alatt működik.

Feltárjuk a problémát és megkeressük annak a gyökerét. Amikor ez sikerül, akkor megbeszéljük a lehetőségeket a változtatásra, az életminőség javítására. Erre eszközünk az őszinte kommunikáción kívül a meditáció. Az őszinteség és a változtatni akarás elengedhetetlen a sikeres együttműködésnek. Ha válaszokat keresel, amiket egyszerűen nem látsz meg sehol, akkor keressük meg együtt, és ébresszük fel lelked erejét, változtassunk azon, amin szükséges, amin szeretnél.